OLIVIA LARSSON SÄBERG

1)  Beskriv dig själv som person?  2)  Vad är det bästa med att gå på Facettens gymnasieskola i Åtvidaberg?  3)  Vad kan våra läsare förvänta sig för innehåll i dina texter?

1) Jag är en väldigt driven om ambitiös tjej som just nu lägger mycket tid på min skolgång. Jag har väldigt stora drömmar och mål inför framtiden och därför tycker jag att just detta år är väldigt viktigt. Jag är en väldigt social och utåtriktad person och på min fritid umgås jag gärna med mina nära och kära samt träffar nya människor! 
2) Det bästa med Bildningscentrum Facetten är att det är en skola där lärarna verkligen ser eleverna och bryr sig om alla olika elevers behov. Jag pluggar Handel- och administrationsprogrammet vilket jag tycker är väldigt givande och passar mig jättebra.
3) Jag gillar jättemycket att skriva och hoppas att det kommer märkas i mina texter, mitt mål är att förmedla känslor i texterna och att faktiskt nå ut till många som ska kunna relatera till det jag skriver. Jag vill skriva intressanta texter samtidigt som de väcker olika sorters tankar hos läsarna.